testpagina

Bekijk onze complete sets voor in je studio of ruimte. Het kopen van een complete akoestiek set zorgt voor extra voordeel. Mocht jij er niet uitkomen welke geschikt is voor jouw ruimte, we helpen je graag met gratis advies!

Complete akoestiek set

De voordelen van het kopen van een complete akoestiek set zijn als volgt:

  • Als eerst natuurlijk de prijs. Wanneer je een complete set koopt, ben je voordeliger uit dan wanneer je losse onderdelen koopt.
  • Wanneer je gaat starten met de akoestiek en geluidsdemping van je ruimte is het handig om met een starterset te beginnen. Aan de hand daarvan kan je beter zien waarvan je nog meer nodig hebt om het verder goed uit te kunnen breiden.
  • De onderdelen die in de complete akoestiek set zitten, zijn ook los te bestellen. Hierdoor kan je dus makkelijk bij bestellen.
  • We maken alles zelf en het is ook mogelijk om het op maat te bestellen. Dus, wanneer je een specifieke maat nodig hebt, zou dit zelfs ook kunnen!

Voor kleine en grote ruimtes

Zowel voor kleine als grote ruimtes zijn deze complete sets uitstekend. Wanneer je een kleine ruimte hebt adviseren wij om te starten met de "set studio foam compleet voor kleine studio's". Bij een grote ruimte kan je beter beginnen met de "startset met 5cm dikke wedges en 30cm zware bass trap". Daarnaast hebben we ook een voordelige complete set met 48 wedges van 30x30cm en 5cm dik.

Wanneer je de akoestische set in je studio of ruimte gemonteerd hebt, zie en hoor je vanzelf wanneer je nog meer nodig hebt en wat. Mocht je hier hulp bij kunnen gebruiken, we adviseren je graag!

Complete sets kopen

Wil je graag een complete set kopen? We bieden verschillende voordelige complete sets aan met wedges en bass traps. Met deze sets kun je prima starten en eventueel later nog uitbreiden door bij te bestellen. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd.

Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!