Soundproof Foam

Op zoek naar soundproof foam? Wij van BigBlock hebben jarenlange ervaring in het maken van akoestisch schuim dat kwalitatief goed is. Soundproof foam wordt met name gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van het geluid binnen een ruimte maar het kan ook ingezet worden als geluidsisolatie binnen een bepaalde ruimte.

Akoestisch foam

Akoestisch foam is niet alleen handig als je een studio hebt. Mensen die houden van een goede film thuis, gamen of een knutselkamer hebben met wat zwaarder geschut.

Het plaatsen van een akoestisch foam heeft vele voordelen:

  • Daar waar het soundproof foam geplaatst wordt, wordt enorm verbeterd op het gebied van geluidskwaliteit. De akoestiek wordt verbeterd en je hebt minder last van een echo of een galm.
  • Daarnaast wordt ook het geluid zuiverder. De kwaliteit is beter en doordat je speakers minder akoestische trillingen maken is het ook nog eens helderder. Opnames zullen dus kwalitatief ook beter zijn.
  • Daarnaast zorgt het er ook voor dat mensen van buitenaf minder last hebben van jouw geluid. Dit is vooral fijn voor wanneer je bijvoorbeeld aan het oefenen bent op je drumstel.

Soundproofing foam wedges

Soundproofing foam wedges zijn de meest gebruikte vorm voor geluidsstudio’s en muziekruimtes.

Deze wedges kunnen worden gebruikt om de akoestiek in je kamer te verbeteren. Het gaat namelijk de weerkaatsing van het geluid tegen. Je kunt deze platen zowel horizontaal als verticaal plaatsen wat een enorm voordeel is. De hoeveelheid wedges die je nodig hebt hangt af van je doel met de isolatie. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Soundproof foam kopen

Op zoek naar soundproof foam? In onze webshop hebben we verschillende maten en varianten van soundproof foam. Bekijk of de juiste producten er tussen zitten en bestel direct online. Daarnaast hebben we ook complete voordelige sets of kan je de wedges foam per stuk of per bundel kopen. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd.

Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!