Geluidsdemping

Wij zijn specialist in geluidsdemping van ruimtes zoals een studio, luisterruimte of een home theater. Door middel van het plaatsen van akoestisch schuim zorg je voor een betere akoestiek van je ruimte en het dempen van het geluid voor buitenaf.

Geluid dempen

Heb je last van lawaai, galm of een bass dreun doordat er in de buurt van je een studio of muziek ruimte zit waar bijvoorbeeld geoefend wordt met een instrument? Dan is geluid dempen van die ruimte noodzakelijk. Hierdoor hebben mensen buiten de ruimte minder last van het geluid en ook voor de akoestiek van de ruimte is dit beter. Dit zorgt voor een beter geluid wanneer je aan het opnemen of oefenen bent. Dus het geluid dempen van een ruimte zorgt voor alleen maar voordelen en is een must voor iedereen met een studio.

Geluiddempende materialen

Er zijn verschillende soorten geluiddempende materialen beschikbaar voor in je studio of geluidsruimte. Wij bieden het volgende aan in ons webshop assortiment:

  • Wedges
  • Bass traps
  • Akoestische tegels van 30x30cm
  • Akoestische panelen van 90x30cm
  • Monitor pads

Wij maken zelf met onze machines de geluiddempende materialen. Hiervoor gebruiken we kwalitatief akoestisch schuim. Dit schuim heeft de kleur donkergrijs/antraciet. Het is helaas niet mogelijk om dit in een andere kleur te spuiten, omdat het schuim "open" is. Het geluiddempende schuim is wel brandvertragend behandeld. Afhankelijk van de ruimte wat voor soort materiaal je nodig hebt. Mocht je er niet in uitkomen wat voor materialen je nodig hebt, dan helpen we je graag met vrijblijvend advies.

Geluiddempende panelen kopen

Wil je graag geluiddempende panelen kopen? In onze webshop bieden we de standaard maten aan, waarbij we verschillende vormen en diktes hebben. Daarnaast hebben we ook voordelige complete sets in ons assortiment. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd.

Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!