Gameruimtes

We hebben ook klanten die een gameruimte hebben. Wij helpen hen met onze producten om hun akoestiek te verbeteren en de gameruimtes soundproof te maken. Zie hieronder een selectie van klanten en hun gave gameruimtes.

Ben jij een fanatieke gamer? Heb jij een eigen game kamer? Of misschien is je slaapkamer wel zo omgetoverd dat het meer een gameroom is dan een slaapkamer.

Voldoe jij aan de bovenstaande omschrijving? Of denk je erover om een game ruimte in te richten? Dan is onderstaande informatie wellicht interessant voor jou.

Akoestiek in je game ruimte.

Als je aan een game ruimte denkt dan wordt er al snel veel aandacht besteed aan het scherm. De grootte ervan, de resolutie, de snelheid zijn allemaal essentieel bij het inrichten van je game room.

Dan heb je nog de stoel, bank, kruk, etc. Je hebt natuurlijk wel iets comfortabels nodig als je zo gefocust bent op je deelname.

Ook is het belangrijk dat er een goede internetverbinding is, hoe beter de verbinding hoe sneller jou spel laadt, hoe sneller jij kunt deelnemen.

Dit zijn alle voor de hand liggende zaken.

Geluid is er ook zo eentje, iedereen heeft het altijd maar over dolby surround sound, een subwoofer of een Hi-Fi speaker set. Dat is allemaal leuk en aardig maar als de rest van de ruimte niet op en top is ingericht om het prachtige geluid, dat deze audiosystemen leveren, goed op te vangen, dan is het prijskaartje vaak te hoog voor de kwaliteit die je denkt te ontvangen.

Verbeter je Akoestiek.

Mocht jij nou niet hebben nagedacht over de inrichting van je game room met de kwaliteit van het geluid in je achterhoofd. Geen probleem! Je bent niet de enige en ook zeker niet de laatste. Het gebeurd vaak dat dit over het hoofd wordt gezien.

Het is vrij makkelijk om met een paar kleine aanpassingen al een grote stap te zetten in kwalitatief beter geluid.

Ligt er bijvoorbeeld al een vloerbedekking of in ieder geval een vloerkleed in?

Zijn de speakers gericht richting de open ruimte of staan deze dicht bij een muur of op een object gericht?

Hiermee zet je al de eerste stappen. Nog een makkelijk alternatief is het ophangen van akoestisch schuim op strategische plekken.

Denk hierbij aan de volgende plekken:

  • De deur
  • Het plafond
  • Hoeken van de kamer

Interesse in het aankleden van je game ruimte met akoestisch schuim?

Neem eens een kijkje in onze webshop. Mochten er vragen zijn of heb je hulp nodig bij het realiseren van een plan dan kun je altijd direct contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen, e-mailen of zelfs via Whats App bereiken. We komen zo spoedig mogelijk bij je terug.