Noppenschuim

Wij verkopen het betere alternatief voor noppenschuim: kwalitatief akoestisch schuim van BigBlock. We dempen het geluid en verbeteren de akoestiek van ruimtes zoals studio's, luisterruimtes, oefenruimtes en thuisbioscopen. Het schuim kan zowel op wanden als plafonds gemonteerd worden.

Geluidsisolatie noppenschuim

Voor geluidsisolatie wordt vaak noppenschuim gebruikt. Dit is een bekend materiaal dat eruit ziet als grote eierdozen van schuim. Echter, voor betere geluidsisolatie is kwalitatief akoestisch schuim preferabel boven noppenschuim. Noppenschuim is te licht, waardoor geluidsgolven er gemakkelijk doorheen gaan.

Voordelen van geluidsisolatie schuim:

  • Externe geluidsoverlast wordt verminderd.
  • Ideal voor muzikanten, bijvoorbeeld drummers.
  • Elimineert ongewenste echo's en galm.
  • Optimaliseert geluidsopnamen en vermindert akoestische trillingen van speakers.

Akoestiek schuim

Kwalitatief akoestisch schuim heeft een dichtheid van circa 30 kg/m³, wat ideaal is voor geluidsabsorptie en duurzaamheid. Daarentegen heeft noppenschuim een dichtheid tussen de 10 en 15 kg/m³. De opencelligheid van schuim is cruciaal voor effectieve geluidsabsorptie. Ons schuim is ontworpen met deze eigenschappen in gedachten, en biedt hoogwaardige prestaties voor een eerlijke prijs.

Noppenschuim kopen

Als je overweegt noppenschuim te kopen, raden we je aan om te kiezen voor akoestisch schuim. In onze webshop vind je diverse standaardmaten en vormen. We bieden ook complete sets voor een voordelige prijs. Bestellingen vanaf €100,- worden gratis bezorgd in Nederland en worden binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Voor maatwerk en advies kun je altijd contact met ons opnemen.