Akoestiek Winkel

BigBlock levert hoogwaardige akoestische schuimpanelen die ideaal zijn voor het optimaliseren van de geluidskwaliteit in studio's en andere ruimtes. Waarom zou je voor BigBlock kiezen?

Acoustic foams

Onze akoestische schuimpanelen zijn specifiek ontworpen om geluidsgolven te absorberen. Dit zorgt voor een merkbare verbetering van de akoestiek, of je nu een hobbyist of een professioneel studiobezitter bent.

Studio foam

In een studio is de geluidskwaliteit cruciaal. Onze schuimpanelen verminderen geluidsgolven optimaal, wat resulteert in een onberispelijke geluidservaring. Wat ons onderscheidt? Wij produceren onze foams zelf volgens de strengste kwaliteitsnormen. Bij ons zijn er geen compromissen.

Soundproof foam

Onze soundproof foams elimineren ongewenste echo's en verbeteren de algehele geluidskwaliteit, of je nu luidsprekers gebruikt, opnames maakt of video's en podcasts produceert. Daarnaast zorgen ze voor een stillere omgeving, wat bijdraagt aan een betere concentratie.

Ons assortiment

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan akoestische schuimproducten, waaronder:

  • Wedges foam
  • Bass traps en corner fills
  • Akoestische tegels
  • Akoestische panelen
  • Monitor pads

Acoustic foam kopen

Geïnteresseerd? Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ons aanbod. Voor bestellingen vanaf €100,- is de bezorging in Nederland gratis. Heb je behoefte aan maatwerk of persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij staan voor je klaar!

Voor verdere vragen of specifieke wensen kun je altijd bij ons terecht. Ons deskundig team helpt je graag verder!