Muziekstudio’s

Veel van onze klanten hebben een eigen muziek studio. Wij helpen hen met onze producten om hun akoestiek te verbeteren en de studio soundproof te maken. Zie hieronder een selectie van klanten en hun gave muziek studio's.

Akoestische producten gebruikt van BigBlock:

De invulling of het design van je muziekstudio kun je natuurlijk zelf bepalen. Belangrijk dat er wordt gelet op de indeling van de akoestische materialen waar je gebruik van gaat maken.

Studio cabine

Een studio cabine is hetzelfde als een geluidsstudio of muziekstudio. Akoestiek gaat hier snel rond zingen. Om dit te voorkomen is het belangrijk de juiste producten op de juiste plekken te plaatsen.

Denk hierbij aan de volgende plekken:

  • Wanden
  • Plafond
  • Deuren

Wij maken alles zelf, wanneer nodig kunnen we ook speciale afmetingen leveren. We hebben al diverse sets samengesteld welke perfect aansluiten op een studio ruimte. We hebben zowel een set voor een wat grotere studio als een wat kleinere studio. Deze sets bevatten onder meer:

  • 48 Wedges 30x30cm 5 cm dikte
  • 6 Bass traps, de lichte uitvoering van 15 x 60cm
  • 2 Corner fills 15 cm in de hoeken

Uiteraard kunnen we ook samen kijken naar wat het beste bij jou studio past en op basis daarvan een set samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Producten kopen voor een muziekstudio

Ben jij overtuigd dat jouw muziekstudio nog flink verbeterd kan worden aan de hand van akoestische panelen? Schroom dan niet en neem eens een kijkje op onze website. Wij hebben diverse producten welke geschikt zijn voor een muziekstudio. Maak je keuze en bestel vandaag nog!