Studio Foam

Studio foam is een geluidsabsorberend materiaal dat ideaal is voor plaatsing in studio's op muren en plafonds. Dankzij dit zachte schuim worden geluidsgolven verminderd, wat resulteert in verbeterde akoestiek. Het is een populair materiaal voor zowel professionele studio's als thuis oefenruimtes.

Studio schuim

Studio schuim is onmisbaar in elke studio. Het schuim verzwakt en vermindert geluidsgolven, wat zorgt voor een helderder geluid en betere opnames. Jaren geleden waren we op zoek naar kwalitatief hoogwaardig schuim, maar werden vaak teleurgesteld door slechte kwaliteit of hoge prijzen. Daarom zijn we begonnen met het zelf produceren van studioschuim. Ons schuim is donkergrijs/antraciet en is bovendien brandvertragend behandeld. In onze webshop vind je diverse soorten studio foam, waaronder platen, bass traps en monitor pads.

Soundproof foam

De voordelen van soundproof foam in je studio zijn:

  • Minder geluidsoverlast voor buitenstaanders, ideaal wanneer je muziekinstrumenten bespeelt of houdt van harde basgeluiden.
  • Door middel van monitor pads isoleer je de akoestische trillingen van je speakers die op je werkblad staan, dit zorgt voor betere geluidsopnamen.
  • Geen last meer van ongewenste echo en galm geluiden. Je geluidsopnamen klinken hierdoor veel beter en helder.

Studio foam kopen

Op zoek naar studio foam? In onze webshop bieden we de standaard maten en modellen foam aan. Daarnaast hebben we ook complete voordelige sets, of je kunt het foam per stuk of per bundel kopen. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd.

Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!