Foam tegels

Wij zijn specialist in foam tegels en hebben verschillende soorten foam tegels van 30x30 cm in onze webshop. Mocht jij er niet uitkomen welke geschikt is voor jouw ruimte, we helpen je graag met vrijblijvend advies. 

Akoestische foam tegels

We hebben de volgende soorten akoestische foam tegels in ons assortiment:

  • Tegel mushroom, de geluidsgolven gaan door tot onder "het hoedje" van de paddenstoel en kunnen niet weerkaatsten omdat deze als het ware "gevangen wordt". Vanaf de zijkant gezien lijkt het profiel van de foam tegel op een paddenstoel.
  • Tegel slope, in combinatie met meerdere slope foam tegels heeft het als effect dat het de muuroppervlakte sterk breekt door de hoogteverschillen en scherpe kanten.
  • Tegel vlak, deze tegel is zoals zijn naam het al zegt, vlak en wordt vooral gebruikt om te combineren met andere akoestische wandbekleding, zoals bij wedges en piramides. 

Schuim tegels

Schuim tegels gaan de weerkaatsing van geluid tegen. Geluiddempende schuim tegels worden het meest geplaatst in studio's en muziekruimtes. Deze tegels worden op wanden en plafonds geplaatst om zo het geluid te absorberen. Daarnaast zorgt het ook voor minder geluidsoverlast, omdat het geluid gedempt wordt. 

Wij maken met onze machines zelf de schuimtegels. Hiervoor gebruiken we alleen het beste akoestische schuim dat er is. We hebben dit schuim alleen in de kleur donkergrijs/antraciet. Doordat het schuim open is, is het niet mogelijk om dit in een andere kleur te spuiten. Daarnaast is het schuim voor de veiligheid brandvertragend behandeld. 

Akoestische foam tegels kopen

Wil je graag akoestische foam tegels kopen? In onze webshop bieden we de standaard maten aan van 30 x 30 cm in verschillende diktes en vormen. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd. 

Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!