Akoestische panelen

Wij zijn specialist in akoestische panelen en hebben verschillende panelen van 90x30 cm in ons assortiment. Panelen geven een rustiger beeld dan bijvoorbeeld losse tegels van 30x30 cm onder elkaar.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn langer dan de akoestische tegels. Wandpanelen lijken daardoor een soort van zuil, wat een rustiger beeld geeft dan losse tegels onder elkaar. Dit kan rustgevender worden ervaren in een omgeving zoals een kantoor, thuisbioscoop of huiskamer. Wij maken met onze machines zelf de akoestische wandpanelen. Hiervoor gebruiken we het beste akoestische schuim. Dit schuim is alleen beschikbaar in de kleur donkergrijs/antraciet. Het is niet mogelijk om het schuim in een andere kleur te spuiten doordat het schuim open is. Ter beveiliging is het schuim brandvertragend behandeld.

Akoestische plafondpanelen

De akoestische panelen kunnen ook op het plafond bevestigd worden waardoor het akoestische plafondpanelen zijn. Dit kan op een plafond ook voor een rustiger beeld zorgen dan door middel van losse tegels te plaatsen. We hebben drie verschillende akoestische panelen in onze webshop assortiment:

  • Paneel broadband, deze dempen frequenties in een brede band.
  • Paneel convex, deze is halfrond en het zelfde als de convex tegel alleen dan langer.
  • Paneel mushroom, deze lijkt van de zijkant op een paddenstoel en is hetzelfde als de mushroom tegel maar dan ook langer qua formaat. 

Alle 3 de soorten panelen zijn 30x90 cm en kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd door middel van lijmkit.

Akoestische panelen

Wil je graag akoestische panelen kopen? In onze webshop bieden we de standaard maten aan van 90x30 cm waarbij we verschillende diktes en vormen hebben. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd. Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!