Schuimpanelen

Wij zijn specialist in akoestische schuimpanelen en hebben verschillende soorten panelen van 90 cm lang en 30 cm breed in ons webshop assortiment. Mocht jij er niet uitkomen welke geschikt is voor jouw ruimte, we helpen je graag met gratis advies!

Geluidsisolerende platen

Geluidsisolerende platen zijn langer van formaat dan de geluidsisolerende tegels. Doordat de platen langer van formaat zijn, geven ze meestal een rustiger beeld dan wanneer je bijvoorbeeld 3 losse tegels naast elkaar plaatst. Hiervoor kan je ook 1 geluidsisolerende plaat ophangen. Met onze machines maken wij zelf de geluidsisolerende panelen. Hiervoor gebruiken we alleen het beste akoestische schuim. Dit schuim is beschikbaar in de kleur donkergrijs/antraciet en het is niet mogelijk om het schuim in een andere kleur te spuiten. We hebben het wel eens geprobeerd, maar lukt niet doordat het schuim open is. Het schuim van de geluidsisolerende platen is wel brandvertragend behandeld.

Akoestische schuimpanelen

De akoestische schuimpanelen kunnen zowel aan de muur of aan het plafond worden bevestigd. Hiervoor kan je het beste onze speciale lijmkit gebruiken. De standaard maten van de schuimpanelen zijn 90 cm lang en 30 cm breed. In ons assortiment hebben we drie soorten akoestische schuimpanelen:

Paneel broadband, dit schuimpaneel heeft 7 scherpe punten een flinke massa aan schuim en dempt daardoor frequenties in een brede band.

Paneel convex, dit schuimpaneel is halfrond.

Paneel mushroom, dit schuimpaneel kan geen geluidsgolven weerkaatsen door zijn paddenstoelen vorm.

Deze drie modellen zijn ook beschikbaar in schuim tegels van 30 x 30 cm en kunnen met deze schuimpanelen worden gecombineerd.

Schuimpanelen kopen

Wil je graag schuimpanelen kopen? In onze webshop bieden we de standaard paneel maten aan van 90 cm lang en 30 cm breed, waarbij we verschillende vormen en diktes hebben zoals hierboven besproken. Bij een bestelling vanaf €100,- is de bezorging gratis in Nederland en binnen 1 tot 2 werkdagen wordt het verstuurd. Mocht je het graag op maat willen laten maken, dan is dit ook mogelijk! Voor speciale maten kan je ons een mailtje sturen en dan zullen we zo snel mogelijk reageren. Ook voor wanneer je nog graag advies op maat wil hebben, we helpen je graag!